London, Gøteborg, Malmø muslimene tyr til vandalisme og vold som vanlig!

Endelig blir en sak dekket av norske medier til og med at vinklingen innebærer politisk "korrekthet".
Muslimer tyr til vold mot en lovlig demostrasjon mot utbygningen av en 5 etasjer høy moske. I norske medier blir denne konflikten gjenspeilet som om dette er facister mot anti-facister. Norske medier mener du er en facist hvis du er imot innvandring og islamisering ikke noe nytt i det. Hva kan vi regne med når sjefsredaktøren for Aftenposten er tidligere leder i det ekstremistiske partiet Rødt. (har bemerka meg at Aftenposten ikke har nevnt et ord om voldsutøvelsen til muslimene i London heller).

Hvis du tenker litt lengre etter vil du bemerka at dette ikke er noe facister mot ant-facister. Dette er starten på en etnisk konflikt hvor muslimene kommer til å utvide voldsbruken sin ytterligere som tiden går. Først er det innvandringsmotstanderne, så blir det politi, brann og ambulanse folk, så blir det prestene og enhver som påpeker de sosiale problemene med dem, og til slutt blir det den vanlige mannen/kvinnen i gata og når de har fått total politisk makt vil de begynne å gå etter sosialistene og landssvikerne som har hjulpet dem til makta. Hvis vi ikke begynner å våkne opp og reagere kommer vi til å bli en minoritet i vårt eget land. Hva slags fremtid tror du våre barn vil få når muslimene har blitt en majoritet av befolkningen? Hva slags demokrati tror du vi får når 50 % av befolkningen er muslimer? Hva slags land vil du overlate til våre barn?

Det som har skjedd i London, Gøteborg og Malmø er bare en smake bit på hvordan fremtiden i Norge kommer til å bli hvis vi ikke begynner å gjøre motstand mot de som ønsker et folkmord på det norske folket!

Det som har skjedd i Gøteborg og Malmø er lite kjent fordi ingen norske medier har rapportert noe som helst om det. Det er helt klart at det har vært enighet blant de norske mediene seg i mellom om å ikke rapportere om dette. Hva grunnen til dette er kan vi bare spekulere i! Men en grunn kan være at det er valg på først kommende mandag og dette ville ha satt innvandring og asyl politikken i et mye større fokus rett før valget. Norske medier har blitt mer og mer en del av statsmakten og har ikke lenger legtimitet som den fjerde statsmakt (samfunnetsvaktbikkje). I korte trekk, norske mediehus har blitt en forlengelse av statsmakten.

Merk deg gjerne linken til Dagbladet; i London er den aggressive parten muslimene, men bildebruken og ordbruken gir et indirekte bildet om at muslimene er ofre for urett og vold. Alle som det ble utøvet vold mot er hvite eller politifolk, men artikkelen gir inntrykk av noe helt annet.

For Gøteborg har jeg bare en link, skal huske på å lagre linkene etterhvert (var ikke klar over at de norske mediene prøvde å dekke det over til og begynnne med).

Linker til London opptøyene:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/8251598.stm
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=589660

Linken til dagbladet:
http://www.dagbladet.no/2009/09/11/nyheter/utenriks/storbritannia/hoyreekstremisme/8067075/

Link Gøteborg:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5750757.ab

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits