VG, Dagbladet, Nettavisen og Aftenposten var alle informert om opptøyene i Gøteborg!

9. september ble det sendt ut en bekymrings e-post til VG, Dagbladet, Nettavisen og Aftenposten grunnet den helt fraværende dekningen av opptøyene i Gøteborg og Malmø! Det er helt klart en enighet mellom mediehusene om å ikke nevne opptøyene i Gøteborg og Malmø. Det farligste nasjonale medier gjør er å slutte å rapportere om viktige hendelser som folket har krav å bli opplyst. Troverdighet til norske medier forsvinner når de ikke rapportere om viktige hendelser som dette! Skyldes dette en skjult politisk agenda?!

Her er mailen som ble sendt ut i sin helhet (eneste som er fjernet er avsenders navn og mail adresse):


Hvorfor hører vi ikke om opptøyene i Sverige?‏
From:  
Sent: Wednesday, September 09, 2009 10:52:10 PM
To: skh@dagbladet.no; 2400@db.no; lmg@dagbladet.no; 2200@vg.no; 2286@aftenposten.no; tips@nettavisen.no
.ExternalClass .EC_hmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass body.EC_hmmessage {font-size:10pt;font-family:Verdana;}
Hei,

Det er ytterst sterk bekymering at jeg sender denne e-posten. Hva kommer det at vi ikke hører et eneste ord om opptøyene i Gøteborg i Sverige? Dette er helt klart en nyhet som har en stor nyhetsverdi og er i interesse for det norske folket å bli opplyst om. Hva er grunnen til at ikke en eneste medie kanal i Norge nevner hva som skjer der? Er dette en dekk operasjon for at det ikke passer inn med det medieskapte bildet av det harmoniske flerkulturelle samfunnet eller at det snart er valg og dette kan fremme partier som FRP? Hva er agendaen til at dette ikke nevnes?

Er norske mediene blitt en forlengelse av regjeringen og staten og sluttet å fungere som et legitimt medium hvor vi kan stole på at alle nyheter med en klar nyhetsverdi blir formidlet og hvis de blir formidlet kan vi stole på at de forteller sannheten?

Attackerar brandmän och poliser med stenar

  6 september: Utryckningspersonal attackeras när de ska släcka en bilbrand i Stenhagen i Uppsala. Ungdomar kastar sten mot en polisbil, en ruta krossas.

  5 september: Fyra bilar sätts i brand i Hammarkullen i Göteborg. En bank får rutorna krossade och ungdomar kastar sten mot spårvagnar och en polisbil i Kortedala. I Gottsunda rapporteras om flera bilbränder och någon kastar in en brandbomb i ett badhus.
  4 september: Flera bilar på Hisingen och i Bergsjön i Göteborg sätts i brand. En brand blossar även upp i en källare i Biskopsgården, polisen rubricerar det som mordbrand.
  1 september: En väktare blir överfallen av ungdomar i Vallby i Västerås. De omringar bilen och kastar stora stenar. Ett par timmar senare utsätts en annan väktarbil för stenkastning.
  30 augusti: För andra kvällen i rad sätts ett flertal bilar i brand i Gott sunda i Uppsala. Ett stort bråk utbryter i centrum och senare under natten tänder någon eld på en husbil. En väktarbil utsätts för stenkastning.
  29 augusti: En bil sätts i brand i Bergsjön i Göteborg. Stenkastning mot polisbilar i Hjällbo. En nattvandrare träffas av en sten i ansiktet och flera mindre bränder utbryter i Backa. Flera spårvagnar utsätts för stenkastning.
  28 augusti: För andra gången på några veckor utsätts polishuset i Falkenberg för stenkastning. Första tillfället rubriceras som mordförsök.
  28 augusti: En 5,7 kilo tung sten kastas genom rutan på en brandbil i Kortedala i Göteborg. En av brandmännen får glassplitter i ögat.
  27 augusti: Under natten bränner någon upp en bil i Biskopsgården.
  27 augusti: Någon eller några anlägger en brand i en förskola i Frölunda. Flera andra bränder startas under natten, bland annat i bilar.
  23 augusti: Ungdomar kastar ägg och golfbollar mot polisbilar i Biskopsgården och Frölunda. De tänder även eld på en grävmaskin och flera bildäck. Samma natt utsätts väktare för stenkastning efter att de åkt på ett inbrottslarm på en skola.
  22 augusti: En manifestation i Rosengård i Malmö urartar och demonstranter kastar sten och glasflaskor mot polisen. Ett flertal bränder i bilar och containrar startas.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5750757.ab


Mvh.

 

5 kommentarer

Alex

12.sep.2009 kl.01:53

Meget spesielt at dette ikke er nevnt med et ord i noen av de store mediene ja..

T.H

12.sep.2009 kl.01:58

Er helt sykt at dette ikke har kommet frem i en eneste norsk avis! Må husk på at de ikke nevnt opptøyene i Nederland i 2007 og når et par kirker ble brent ned av muslimer i Malmø et par år tilbake også.

Solem

12.sep.2009 kl.13:28

Jeg har også tipset avisene om denne saken. Aftenpostens sjefsredaktør Hilde Haugsgjerd svarte, men svaret var meget unnvikende. Det hører med til historien at HH er gammel AKP'er og forhenværende formann i Rød Valgallianse.

T.H

12.sep.2009 kl.15:22

Solem: Var når jeg så Hilde Haugsgjerd svare på spørsmålet ditt at jeg skjønte at det var noe rart. Hun viste om det, men fikk det til å virke så ubetydelig. Når de nasjonale mediene holder tilbake informasjon må vi begynne spre ordet! Vi kan ikke la dem komme unna med dette!

Veronica

14.sep.2009 kl.20:50

Sier vel for pokker seg selv: Jo mer oppmerksomhet pøbler får, jo mer holder de på!!! Later vi som det ikke skjer så dør det kanskje ut av seg selv, for da er det ikke noe de får oppmerksomhet av. Har du ikke lært noe om verken barneoppdragelse eller dyreoppdragelse? Blås opp de negative sakene og ikke nevn de positive, og du får en drittunge eller en bortskjemt hund.

Skriv en ny kommentar

For Vi Som Elsker Norge

For Vi Som Elsker Norge

29, Oslo

Er en to barnsfar som er redd for hva slags Norge vi etterlater til våre barn!

Kategorier

Arkiv

hits